vineri, 27 martie 2009

Panoramic Targoviste


6 comentarii:

Khaotic Kittie spunea...

Cool. Foarte reusite panoramele... A meritat asteptarea. Unde mai pui ca in una apar si eu. Nu ti-a mers clone-ul? :)) Tare. Imi plac culorile. Mi-ar fi placut ca pe primele 2 sa le uploadezi mai mari. Trebuie sa ma apuc si eu de panorame, cu viitoarea ocazie o sa strang niste material. :) Din cate poze sunt?

attitudeandreea spunea...

maaaiiicuuliiiissiiion! place mult prima dar cred ca as fi preferat linia orizontului mai sus sau mai jos. si panorama si hdr la un loc...wow!!!

Toffy spunea...

iti place mult hdr-ul...
imi plac mult panoramele!
Te astept si deasupta Nasaud-ului la o panorama!

Unknown spunea...

Foarte frumoase panoramele!!! Felicitari!!!

Lupum Singuraticum spunea...

Multam' :) Astept o excursie pe la munte sa facem unele si pe acolo.

Florin Badulescu spunea...

Buna, Lupule Singuratic !
Mi-am facut si eu un blog de ziua mea si mi-am tras sus de tot o fotografie de-a ta. Nu am avut acceptul tau, asa ca te rog acum sa-mi dai acest accept, pentru a nu-ti incalca drepturile de autor asupra fotografiei. Doream sa am o fotografie panoramica a Târgovistei (la origini, sunt Târgovistean, insa acum m-am taranizat la Razvad...), iar cea pe care am urcat-o pe blog mi-a placut foarte mult. Te rog sa nu te superi pe mine ca am indraznit acest lucru. Daca nu esti de acord, te rog sa-mi spui si o voi scoate de acolo. Sa ai o zi/seara/noapte impecabila !
http://florinbad.blogspot.com