duminică, 31 ianuarie 2010

Mountain Trip


6 comentarii:

attitudeandreea spunea...

ieeeteee..cum ar zice unii! acusi faceai anul si zburau lilieci din blogul asta!
ce-ai zis?...hai cu niste panorame sa ichidem gura targului! mai ales prin nisip unde stim ca sunt niste corzi sensibile la zapada, munti si brazi! cool din toate punctele de vedere..dar mai des, dom'le!

Lupum Singuraticum spunea...

Wow... ce feedback rapid :0).. Mda. Asa e... de data asta am lungit-o cam tare, dar ma bucur ca revenirea e intampinata cu incurajari.. mai ca era sa trec cu vederea ironiile :0))
Cred ca o sa mai pun ceva poze din excursia asta, cu dedicatie speciala pentru nisiposi... si asta pana nu trece iarna de tot :0)
Multam'

Khaotic Kittie spunea...

Dupa luni de suspans iata ca 31 ianuarie a fost sa fie ziua cea mare... ziua in care Lupul s-a intors aducand cu el de prin padurile mioritice prada proaspata pt cei flamanzi. >:)
Frumoase panoramele si tonurile. Interesant lucrate. A doua - si cea mai dramatica - e preferata mea. Ce cer albastru... l-ai folosit si pe ala mic? :)
Felicitari si pt rapiditate, la mine presimt ca va mai dura ceva... Din fericire iarna nu da semne ca ne-ar parasi prea curand. :D

Lupum Singuraticum spunea...

Mai... ce-i cu atata mirare ca a revenit Lupul? Ia ca poate ma supar si postez saptamanal, asa cum amenintai si tu candva.
Multam' pe aprecieri, dupa cum ziceam preferata mea e prima. Sper doar sa am norocul sa pot reproduce tonurile si in alte poze.. desi tare mi-e ca a fost noroc.. chior.
Cat despre ala micu'... m-a impresionat tare mult :0)

Toffy spunea...

uite asa...mai vad si eu "muntii mei"
Bravo Dan.
Prima m-a impresionat prin cromatica...bun ochi si excelenta alegere!

Lupum Singuraticum spunea...

Multam' Bianche. Te astept sa facem si o versiune video ;0).